Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 24 Nisan 2014 - 16:43 Yorum: 0

Diyarbakır'da öldürülen leopar, fuarda sergileniyor

Geçen yıl Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde çoban tarafından av tüfeğiyle öldürüldükten sonra doldurulan leopar, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı'nda sergileniyor

Diyarbakır'da öldürülen leopar, fuarda sergileniyor

KOCAELİ (AA) - Geçen yıl Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde çoban tarafından av tüfeğiyle öldürüldükten sonra doldurulan leopar, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı'nda sergileniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince Uluslararası Fuar Merkezi'nde 41 ülkeden binin üzerinde çocuğun katılımıyla açılan fuarda, yırtıcı memeliler arasında dişleri ve heybetli görünüşüyle cam fanusta sergilenen leoparın tahniti, yoğun ilgi görüyor.

Faruk Yalçın Darıca Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı yetkililerince açılan stantta yer alan kurt, yaban kedisi, dağ keçisi, maymun, leylek, tavşan ve akbaba gibi hayvan tahnitleri de ziyaretçi akınına uğruyor.

Fuar, 26 Nisan Cumartesi günü 20.00'ye kadar ziyaret edilebilecek. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber