Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 10 Ağustos 2022 - 11:38 Yorum: 0

Doğanşehir emniyeti Karadağ’a emanet

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Emniyet Müdürü Erkan Samaraz'ın emekliye ayrılmasından sonra yerine atanan Komiser Emre Karadağ göreve başladı.

Doğanşehir emniyeti Karadağ’a emanet

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Emniyet Müdürü Erkan Samaraz'ın emekliye ayrılmasından sonra yerine atanan Komiser Emre Karadağ göreve başladı.

Karadağ'ın göreve başlaması nedeniyle, Doğanşehir Belediye Başkanı Vekili Nafız Aktan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birişik ve Doğanşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Ormancı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Doğanşehir Belediye Başkan Vekili Nafız Aktan ziyarette yaptığı konuşmada, "Müdürümüz Emre Karadağ aynı zamanda Adıyaman Çelikhanlı olması nedeniylede hemşehrimiz sayılır. Yeni görevinde başarılar diliyorum " dedi.

Doğanşehir Emniyet Müdür Vekili olarak göreve başlayan Emre Karadağ ise ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getirip, "Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı şahsım ve Emniyet Müdürlüğü ailesi adına teşekkür ederim. Toplumların öncelikli olarak ihtiyaç duyduğu hizmetlerden olan huzur ve güven ortamını sağlamak görevimizdir. Kamu görevlisi olduğumuz için halkla iç içe halkla beraber olmak zorundayız. Her konuda özellikle uyuşturucu ile mücadele olmak üzere trafik güvenliği ve genel asayiş konularında halkla birlikte mücadele ederek başarılı olmak için çaba göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Doğanşehir Emniyet Müdürlüğüne vekaleten atanan Karadağ, 1986 Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi doğumlu. Evli ve iki çocuk babası olan Karadağ, şark hizmetini tamamladıktan sonra 2021 yılında Malatya İl Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. Karadağ, Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ne vekalet etmek üzere görevlendirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber