Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 17:13 Yorum: 0

Doğubayazıt TOKİ'de su ve kanalizasyon sorunu iddiası

AĞRI (AA) - Doğubayazıt ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan afet konutlarında, yaklaşık bir yıldır su ve kanalizasyon sorunu yaşandığı ileri sürüldü.Konut sahiplerinden Yusuf Savaş,...

Doğubayazıt TOKİ'de su ve kanalizasyon sorunu iddiası

AĞRI (AA) - Doğubayazıt ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan afet konutlarında, yaklaşık bir yıldır su ve kanalizasyon sorunu yaşandığı ileri sürüldü.

Konut sahiplerinden Yusuf Savaş, yaptığı açıklamada, 2010 yılında selde zarar gören vatandaşlar için yaptırılan konutlarda yaşanan sorunun bir yıldır çözülmediğini savundu.

İlçeye bir kilometre uzaklıktaki konutlarda yaşanan sorunun çözümü için belediye ve İl Özel İdaresiyle görüştüklerini belirten Savaş, şöyle konuştu:

"Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Buraya bir yıldan fazla bir süredir yerleştik. Fakat o günden bu güne kanalizasyon, elektrik ve özellikle içme suyu sorunumuz var. Başbakan ve bakanlara mektup gönderdik, Kaymakamlığa defalarca gittik. 388 dairede oturan aileler bir damla su için her gün çile çekiyor."

Konut sakinlerinden Gülcan Demir ise kış aylarında suların akmaması nedeniyle kaloriferlerin yanmayacağından endişe ettiklerini dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber