Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Aralık 2018 - 22:28 Yorum: 0

Donk cezadan sonra ilk maçına çıktı

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Ryan Donk, Fenerbahçe maçından sonra aldığı 6 maçlık cezasını bitirdi ve ilk maçına da kupadaki Keçiörengücü...

Donk cezadan sonra ilk maçına çıktı

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Ryan Donk, Fenerbahçe maçından sonra aldığı 6 maçlık cezasını bitirdi ve ilk maçına da kupadaki Keçiörengücü karşısında çıktı.

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk, ligde Fenerbahçe ile oynanan derbiden sonra yaşanan olaylardan dolayı 6 maç men cezası almıştı. Cezası geçtiğimiz hafta ligde oynanan M. Başakşehir müsabakasıyla bitiren Donk, 6 maçlık aranın ardından ilk karşılaşmasına Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü karşısında çıktı. Mücadeleye ilk 11'de başlayan 32 yaşındaki futbolcu, 90 dakika forma giydi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber