Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Spor 21 Şubat 2020 - 12:33 Yorum: 0

DSİSporlu minik futbolculardan hasta Eymen’e anlamlı destek

Diyarbakır DSİSpor'un minik futbolcuları omurga eğriliği hastası olan akranları Eymen Yasir Kapucu'ya sporcu malzemeleri, forma ve futbol topu göndererek...

DSİSporlu minik futbolculardan hasta Eymen’e anlamlı destek

Diyarbakır DSİSpor'un minik futbolcuları omurga eğriliği hastası olan akranları Eymen Yasir Kapucu'ya sporcu malzemeleri, forma ve futbol topu göndererek moral desteği aşıladı.

Eymen Yasir Kapucu, halk arasında omurga eğriliği olarak bilinen skolyoz hastalığına yakalandı. Küçük yaştan beri bu hastalığı yaşayan minik Eymen, son olarak ameliyat oldu. Baba Mahmut Kapucu, futbol tutkunu olan Eymen'in futbol sevgisi ile hayata tutunduğunu dile getirdi. Başarılı bir ameliyat geçiren Eymen'e en büyük moral ise Diyarbakır DSİSpor'un minik futbolcularından geldi. Antrenörleriyle birlikte organize olan minik futbolcular, Eymen'e forma, malzeme ve futbol topu göndererek tatlı bir sürpriz yaptı.

Minik Eymen çok mutlu oldu

Akranlarından gelen bu anlamlı davranış karşısında çok duygulanan Eymen, kendisine gönderilen forma ve malzemeleri giyip futbol topu ile poz vererek DSİSpor antrenörlerine ve minik futbolcularına teşekkür etti. Baba Mahmut Kapucu da DSİSporlu futbolcuların davranışları karşısında çok duygulandıklarını dile getirdi.

DSİSpor antrenörleri Ahmet Tanış ve Özkan Güzel ise Eymen'in yaşadığı hastalığı ve futbola olan tutkusunu öğrendikten sonra küçük futbolcularla böyle bir çalışmayı hayata geçirdiklerini kaydederek, "Eymen'in bir an önce iyileşmesi bizim için en büyük mutluluk olacaktır" dedi.

DSİSporlu minik futbolculardan hasta Eymen’e anlamlı destek

DSİSporlu minik futbolculardan hasta Eymen’e anlamlı destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber