Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 10:58 Yorum: 0

Dündar, İftarda Mahalle Sakinlerinin Konuğu Oldu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hamzabey Mahallesi'nde ikamet eden Öz ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Dündar, İftarda Mahalle Sakinlerinin Konuğu Oldu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hamzabey Mahallesi'nde ikamet eden Öz ailesinin iftar sofrasına konuk oldu. Mahalle sakinlerinin de katıldığı iftarda Başkan Dündar, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı Ramazan'da, vatandaşlarımızla birlikte iftar açmanın mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz" dedi.

İftar sofralarında vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, orucunu Hamzabey Mahallesi sakinleri ile birlikte açtı. Eşi Sevginaz Dündar ile birlikte Osman ve Şükriye Öz çiftinin iftar sofrasına konuk olan Başkan Dündar, "Ramazan ayı insanları birbirine yakınlaştıran, paylaşma duygularını artıran çok bereketli bir ay. Bu mübarek ayda vatandaşlarımızla bir arada olmak, aynı iftar sofrasında buluşmak en büyük mutluluğumuz. Bu gün, Öz ailemizin evine konuk olduk. Onlarla birlikte iftar sofrasına oturup, sohbet ettik. Ramazan ayında pekişen birlik ve beraberliğin her zaman devam etmesini diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutluyorum" dedi.

Ezanların okunması ile birlikte orucunu aileyle birlikte açan Başkan Dündar, kendilerine gösterdikleri misafirperverlik için aileye teşekkür etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın kendilerini ziyaret etmesinden ve iftarı birlikte açmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Öz ailesi de, "Başkanımız Mustafa Dündar'a ve eşi Sevginaz Hanım'a iftar soframıza konuk oldukları için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Dündar, İftarda Mahalle Sakinlerinin Konuğu Oldu

Dündar, İftarda Mahalle Sakinlerinin Konuğu Oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber