Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 11:18 Yorum: 0

Dünya Meteoroloji Günü

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Meteoroloji Müdürlüğü personeli, 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.İl Meteoroloji Müdürü Adem Yalçın, Nevşehir...

Dünya Meteoroloji Günü

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Meteoroloji Müdürlüğü personeli, 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.

İl Meteoroloji Müdürü Adem Yalçın, Nevşehir Konağı’nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, kurum olarak her mevsimde ve her koşulda üstlerine düşen görevi yaptıklarını belirterek, kurum personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kapadokya Meydan Meteoroloji Müdürü Murat Dilli ise Nevşehir’de bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade ederek, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Genç Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Hüseyin Keser de tüm personelin Dünya Meteoroloji Günü'nü kutladı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü çalışanlarına ödenen havacılık tazminatının meteoroloji çalışanlarının da hakkı olduğunu belirten Keser, Genç Memur-Sen olarak meteoroloji çalışanlarının yanında olduklarını kaydetti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber