Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:18 Yorum: 0

Düzce Lisesi Parkında Çevre Düzenlemesi Yapılıyor

Yakında açılışı yapılacak olan Düzce Lisesi Parkı için çalışma temposu artırıldı.

Düzce Lisesi Parkında Çevre Düzenlemesi Yapılıyor

Yakında açılışı yapılacak olan Düzce Lisesi Parkı için çalışma temposu artırıldı. Park içinde yer alacak donatıların yanı sıra çevre düzenlemelerine de başlandı. Ayrıca ekipler tarafından beton avla duvarları yapılıyor.

Düzce Lisesi Parkı Peyzaj projesinde toplam 7.512 m2 lik alanda bir meydan oluşturuldu. Ayrıca 842 metrekare tartan yürüyüş yolu, 1424 m2 yeşil alan yer alıyor. Park için 3.851 m2 sert zemin ve merkezinde bir saat kulesi tamamlandı. Meydanın devamında uzanan yaya yolu süs havuzu da proje içinde yer alıyor. Meydanın genelinde 25 adet oturma bankı ve 352 m2 kaykay pisti, otomatik sulama sistemi tasarlandı. Düzce Lisesi Parkı'nın açılışa kadar tüm eksikliklerinin tamamlanacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber