Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Spor 06 Temmuz 2018 - 14:33 Yorum: 0

Düzcespor’un yeni hocası Cüneyt Biçer oldu

TFF 3. Lig'de mücadele eden Düzcespor, takımı Cüneyt Biçer'e emanet etti.

Düzcespor’un yeni hocası Cüneyt Biçer oldu

TFF 3. Lig'de mücadele eden Düzcespor, takımı Cüneyt Biçer'e emanet etti.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Düzcespor'un Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Özgür Sağlam, transfer komitesinin uzun bir çalışmasının ardından birçok hoca ile görüşüldüğünü fakat Cüneyt Biçer ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Sağlam, "Kendisi bu konuya hakim tecrübeli. Kendisi için bizim için yönetim için taraftar için hayırlı olur. İnşallah uzun süreli olur. Daha iyi yerlere geliriz" dedi.

Sağlam tesislerin son durumu ile ilgile basının sorusuna ise, "Tesisler şu anda devam ediyor. Ufak bir süre uzatımı oldu. Bizim hedefimiz sezon başladıktan 1 ay içerisinde yetiştirileceğine inanıyoruz. En kötü ihtimali söylüyorum. İç aksamda ufak sıkıntılar var. Büyüklerimiz esnaf ağabeyimiz birebir geldiler bize destek sözü verdiler. Kimse bizden bir şey eksik etmiyor. Herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Takım halinde olmamız gerekiyor"

Futbolda ekip çalışmasının önemli olduğunu söyleyen yeni Hoca Biçer, "Ekibimle aynı anda çalışırsak güzel olur. Benim antrenörlük anlayışında bir oyuncuya bağlanmadım. Takım olarak bakıyorum. Bir oyuncuya bağlı kalmak sizi geriye götürebiliyor. Dünyanın en iyi oyuncusu Arjantin'de ama Arjantin çeyrek final oynayamıyor. Bu yüzden tek oyuncu değil takım halinde olmamız gerekiyor" ifadelerinde bulundu.

"Şampiyon olacağız diyerek ahkam kesmemiz doğru olmaz"

Gazetecilerin Biçer'e "Hedefiniz ne" sorusuna ise "Şampiyonluk kelimesi çok ağır bir kelimedir. Altını doldurmak gerekir. Sizler bizler herkesin tüm şehrin şampiyonluğa inanması gerekir. Ya çok iyi transferler yaparsınız çıkarsınız yener yener şampiyon olursunuz. Diğer seçenek ise bir hazırlık yaparsınız onunla ilgili gidersiniz. Şampiyon olacağız diyerek ahkam kesmemiz doğru olmaz. Yavaş yavaş hareket edeceğiz. Türkiye genelinde bir çok takım var yüzde 90'ı şampiyonluk hedefi ile başlarlar. Ben hiç bir zaman hayal satmadım. İlerleyen günde buna hepimiz birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ise imzalar atıldı yönetim ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber