Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 23 Kasım 2017 - 13:33 Yorum: 0

Düziçi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kendi binasına kavuşuyor

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde uzun yıllardır kaymakamlık binasının bir bölümünde hizmet veren İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kendi...

Düziçi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kendi binasına kavuşuyor

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde uzun yıllardır kaymakamlık binasının bir bölümünde hizmet veren İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kendi binasına kavuşuyor.

Düziçi ilçesine yapılması planlanan bina için ödenek tahsis edildiğini ifade eden İl Müdürü İbrahim Sağlam, "Kısıtlı ve zor şartlarda hizmet veren Düziçi ilçe müdürlüğümüz için uzun uğraşlar sonunda ödenek tahsisi gerçekleşti. Aralık ayında ihale için çalışmalar yapılacak ve en kısa zamanda müdürlüğümüz kendi binasına kavuşacak. Ödenek tahsisin gerçekleşmesinde emeği geçen başta bakanımız olmak üzere, valimize ve Osmaniye milletvekillerimize teşekkür ederiz. Tüm Düziçili üreticilerimize ve personelimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber