Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Nisan 2022 - 11:28 Yorum: 0

Eczacıbaşı Dynavit’in, Kupa Voley’de rakibi Fenerbahçe

AXA Sigorta Kupa Voley yarı final maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet yarın saat 17.30'da Ankara'da karşılaşacak.

Eczacıbaşı Dynavit’in, Kupa Voley’de rakibi Fenerbahçe

AXA Sigorta Kupa Voley yarı final maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet yarın saat 17.30'da Ankara'da karşılaşacak.

AXA Sigorta Kupa Voley Finalleri'ni Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda oynayacak olan Eczacıbaşı Dynavit, yarın Fenerbahçe ile yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Turuncu-beyazlılar rakibini elemesi halinde Vakıfbank - Türk Hava Yolları maçının galibiyle şampiyonluk için karşılaşacak. AXA Sigorta Kupa Voley'de şampiyon olan takım, 2022-2023 voleybol sezonunda Türkiye'yi CEV Kupası'nda temsil etme hakkı kazanacak.

Maç öncesi görüşlerini aktaran Eczacıbaşı Başantrenörü Ferhat Akbaş, "Türkiye Kupası, lig etabını ilk 4'te bitirmiş en güçlü takımlar arasında oynanacak ilk maçımızda Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceğiz. Fenerbahçe ve geri kalan mücadele edecek diğer takımların hepsi oldukça iyi formdalar, biz de uzun süredir iyi giden performansımızla yükselişteyiz. Oynanacak maçların, çok heyecanlı ve mücadeleci geçeceğine inanıyoruz. Ankara seyircisinin bize destek verirken görebilmek en büyük temennimiz. Bütün takımlara başarılar diliyor, kupayı kazanan taraf biz olmak istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber