Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 17 Aralık 2014 - 18:28 Yorum: 0

EDESOB ile TREPAŞ indirim protokolü imzaladı

EDİRNE (AA) - Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) ile Trakya Elektrik Perakende A.Ş (TREPAŞ), indirim protokolü imzaladı.EDESOB Başkanı Emin İnağ, protokolün imzalanmasının...

EDESOB ile TREPAŞ indirim protokolü imzaladı

EDİRNE (AA) - Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) ile Trakya Elektrik Perakende A.Ş (TREPAŞ), indirim protokolü imzaladı.

EDESOB Başkanı Emin İnağ, protokolün imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, protokol ile elektrik maliyetlerinin düşürülmesinin amaçlandığını söyledi.

Protokol kasamında 12 ve 24 aylık indirimlerin uzun vadede esnafa yardımcı olacağını anlatan İnağ, "Anlaşmamız üyelerimizin elektrik maliyetlerinin düşürülmesiyle rekabet güçlerini artırmalarına önemli katkı sağlayacaktır. Üyelerimiz,  Edirne TREDAŞ müdürlüğüne başvurularını yaparak  bu  imkandan faydalanmaya davet ediyorum. Bu protokol tüm üyelerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

TREPAŞ Edirne Perakende Hizmetleri Yöneticisi Orhan Başkurt ile TREPAŞ Satış Uzmanı Mahmut Pehlivan da protokolün hayırlı olmasını diledi

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber