Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 16:18 Yorum: 0

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan:

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında, bir ülkenin gelişmesinde en önemli rollerden birini üstlenen öğretmenlerin...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan:

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında, bir ülkenin gelişmesinde en önemli rollerden birini üstlenen öğretmenlerin emeğinin asla yadsınamayacağını belirtti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet değerlerini çocuklara ve gençlere en doğru şekilde aktaran tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladığını ifade ederek, "En kıymetlilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin yılmaz savunucuları olmasını beklediğimiz çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin sadece 24 Kasım'da değil her daim yanlarındayız" dedi.

Öğretmenlerin bir toplumun gelişip, büyümesindeki en önemli etkenlerden birisi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Gürkan, "Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden ayrılmadan, kıymetli çocuklarımızı hayata hazırlayarak, Türkiye Cumhuriyeti'ni sağlam adımlarla geleceğe taşıyan nesiller yetiştiren öğretmenlerimize verdikleri emek ve değer için bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Meşakkatli ve bir o kadar güzel bir meslek olan öğretmenlik mesleğine gönüllerini ortaya koyarak icra eden; gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız en gerçek güç olan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyor, eğitim yolunda canlarını feda eden tüm eğitim şehitleri öğretmenlerimizi şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber