Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 17:18 Yorum: 0

Edirne'den kısa kısa

"Daha Temiz Yarınlar Daha Temiz Yaşamlar" projesi

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - "Daha Temiz Yarınlar Daha Temiz Yaşamlar" projesinin açılış toplantısı Meriç'te düzenlendi.

Trakya Kalkınma Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Meriç İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği ve ajans tarafından projenin açılış toplantısı yapıldı.

2013 - 2014 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan projenin amaçları arasında Edirne Meriç İlçesine bağlı 9 köyde katı atık yönetiminin oluşturulması için katı atıkların kontrol altına alınmasını sağlamak, proje kapsamına giren 9 köyde yaşayan insanların çevre sorunu ve katı atık yönetimi konusunda bilinç düzeyinin oluşmasını sağlamak yer alıyor.

Proje ile bir adet sıkıştırmalı çöp kamyonu ve 50 adet çöp konteyner alınması planlanıyor. Projeden 9 köyde yaşayan 4 bin 31 kişi yararlanacak ve 3 kişi istihdam edilecek.

Toplam bütçesi 166 bin190 lira olan projenin 124 bin 642 lirası Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecek.

 

-Etkili iletişim, beden dili, protokol kuralları ve öfke kontrolü eğitimi

 

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nca etkili iletişim, beden dili, protokol kuralları ve öfke kontrolü eğitimi verildi.

Eğitim, Trakya ABİGEM eğitmenlerinden Fatih Yaldız tarafından verildi. Tüm gün süren eğitim boyunca konu ile ilgili faydalı kitap tavsiyelerinde bulunan eğitmenler soru cevap kısmında da katılımcılarımızın sorularını yanıtladı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber