Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Kasım 2014 - 12:08 Yorum: 0

Edirne'den kısa kısa

"Kadınlar Yaşasın Diye Buluşuyoruz" söyleşisi düzenlenecek

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Edirne'de, kadına şiddet ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla, "Kadınlar Yaşasın Diye Buluşuyoruz" söyleşisi düzenlenecek.

Edirne Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamada, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü etkinlikleri kapsamında ülke çapında çeşitli etkinlikler düzenlendiği belirtildi.

Edirne'de de Edirne Kent Konseyi Kadın Çalışma Grubu ve Eğitim-Sen Kadın Komisyonunca 23 Kasım Pazar günü saat 13.00'te Devecihan Kültür Merkezi'nde söyleşi düzenleneceği ifade edilen açıklamada, söyleşide Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Temsilcisi ve kadın öyküleri yazarı Mine Engin Tekay'ın konuşma yapacağı ve son kitabını imzalayacağı kaydedildi.

 

- İstanbul Avrasya Maratonu'nun ardından

 

Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu'nda 10 kilometrede 5. olan Keşan Belediyesi Sporcusu Ahmet Tek, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı ziyaret etti.

Özcan, belediyede düzenlenen törende, spora ve sporculara her zaman destek gösterdiklerini söyledi.

Keşanlı gençlerin son yıllarda ülke çapında güzel başarılara imza attığını ifade eden Özcan, "Maratonda koşarak 5. olan Keşan Belediyesi sporcusu Tek'i kutluyorum. Keşan Belediyesi olarak bu tür başarılı sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Ahmet Tek'in bu başarısı bizleri çok mutlu etti. Kendisinin spor yaşamında çok daha büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Tek, Özcan'a maratona ait bir tişört hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber