Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Edirne'den kısa kısa

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Edirne Müftülüğü'nün Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenecek siyer - i nebi yarışmasının birincisini umreye göndereceği bildirildi.

Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm, Mimar Sinan Vakfı'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 14 - 20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kutlu Doğum Haftası kapsamında müftülüğün çeşitli etkinlikler düzenleyeceğini söyledi.

Kentte 500'ün üzerinde kahvehanenin bulunduğunu belirten Üzüm, "Biz kahvelerde vatandaşlarımız arasında bir  siyer - i nebi yarışması yapacağız. Bu yarışmayı kutlu doğumdan sonra yapmayı arzu ediyoruz. Birinciyi de umreye göndereceğiz. Ayrıca Edirne'de görev yapan basın mensupları arasında yapılacak kura ile bir basın mensubu arkadaşımızı da Umre'ye göndereceğiz" diye konuştu.

 

-Orman Haftası

 

Edirne Beykent İlkokulu öğrencileri Orman Haftası kapsamında vatandaşlara fidan dağıttı.

Okulun 2. sınıf öğrencileri, Saraçlar Caddesi'nde, ağaçlandırmayı teşvik etmek amacıyla vatandaşlara fidan hediye etti.

Etkinlik süresince öğrenciler orman temalı şarkılar söyledi ve caddedeki vatandaşları yeşili koruma konusunda bilgilendirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber