Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Eylül 2016 - 10:03 Yorum: 0

Elbeyli konteyner kentteki Suriyelilerin kimlik kartları yenileniyor

Kilis'in Elbeyli ilçesindeki Beşiriye konteyner kentinde barınan Suriyelilerin eskiyen ve yıpranan kimlik kartları kayıt kabul birimi tarafından yenilenmeye...

Elbeyli konteyner kentteki Suriyelilerin kimlik kartları yenileniyor

Kilis'in Elbeyli ilçesindeki Beşiriye konteyner kentinde barınan Suriyelilerin eskiyen ve yıpranan kimlik kartları kayıt kabul birimi tarafından yenilenmeye başlandı.

Elbeyli Beşiriye Konteyner kent Merkez Yöneticisi ve Vali Yardımcısı Hakan Ezgi'nin vermiş olduğu talimatları doğrultusunda, barınma merkezi genelinde, Suriyeli misafirlerimizin eskiyen ve yıpranan kimlik kartları kayıt kabul birimi tarafından yenilenmeye başlandı.

Yenileme işleminin en kısa sürede bitirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Vali Yardımcısı Hakan Ezgi, barınma merkezimizde yürütülen faaliyetleri yerinde izleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber