Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları

ZONGULDAK (AA) – Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, şehir merkezinde elektrik hatlarının yerin altına alınacağını bildirdi.İnam, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaları...

Elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları

ZONGULDAK (AA) – Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, şehir merkezinde elektrik hatlarının yerin altına alınacağını bildirdi.

İnam, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaları en kısa sürede tamamlamak için belediye personelinin öz veriyle çalıştığını söyledi.

Yol çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden İnam, “Beldede yol ve elektrik çalışmalarını hızlı şekilde tamamlamayı planlıyoruz. Çalışmalardan çıkacak hafriyat ve tozlar vatandaşlarımızı rahatsız etmemesi adına yağmurlar dinmeden bu işi tamamlayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber