Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ekim 2019 - 17:13 Yorum: 0

Emektar muhtarlar unutulmadı

Programa Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Avukat Adil Biçer, Jandarma Yarbay Mustafa Matar, Emniyet Müdürü Aytaç Ayhan, kurum...

Emektar muhtarlar unutulmadı

Kütahya'nın Simav ilçesinde, emektar muhtarlara hediye takdom edildi.

Programa Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Avukat Adil Biçer, Jandarma Yarbay Mustafa Matar, Emniyet Müdürü Aytaç Ayhan, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Simav'da 6 dönem mahalle muhtarlığı yapan Yusuf Vural'a Kaymakam Halim ve 5 dönem mahalle muhtarlığı yapan Mehmet Ali Macaroğlu'na Başkan Biçer tarafından günün anısına hediyeleri veridi.

Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Hidayet Şahin, "1829 yılından bu güne kadar varlığını çok zor koşullarda devam ettiren ancak, 2002 yılından itibaren adeta altın çağını yaşayan biz muhtarlar için şu ana kadar yapılanlarda başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, emeği geçenlere teşekkür eder saygılarımızı sunarız. Görevi başında şehit olan muhtarlarımıza Allah'tan rahmet dileriz" dedi.

Emektar muhtarlar unutulmadı

Emektar muhtarlar unutulmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber