Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 31 Ekim 2020 - 11:58 Yorum: 0

Emine teyzeden sonra gözler torununda

İzmir'de meydana gelen 6,6'lık deprem sonrasında arama kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla Eskişehir'den giden Dorlion Arma Kurtarma Ekipleri...

Emine teyzeden sonra gözler torununda

İzmir'de meydana gelen 6,6'lık deprem sonrasında arama kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla Eskişehir'den giden Dorlion Arma Kurtarma Ekipleri (DAK), 62 yaşındaki Emine teyzeyi sağ olarak çıkartırken, yanında bulunan torununu ise arama çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir'de meydana gelen 6,6'lık deprem sonrasında yıkılan binalarda arama çalışmaları sürüyor. Yıkılan binalardan Barış Sitesinde ise arama çalışmalarını Eskişehir'de desteğe giden DAK ve Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığına (AFAD) bağlı ekipler sürdürüyor. Ekipler gece boyu sürdürdükleri çalışma sonrasında 13 saatin ardından 62 yaşındaki Emine teyzeyi sağ olarak kurtardı. Enkazdan çıkarılmasının Emine teyze torununun bulunduğu alanı tarif etti. Ekipler, ise torunu kurtarmak için belirtilen alanda çalışmaları yoğunlaştırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber