Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Engelli basketçiler, öğrencilerle maç yaptı

GAZİANTEP (AA) - Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okullarını ziyaret ederek öğrencilerle maç yaptı."Engellilere Karşı Empati"...

Engelli basketçiler, öğrencilerle maç yaptı

GAZİANTEP (AA) - Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okullarını ziyaret ederek öğrencilerle maç yaptı.

"Engellilere Karşı Empati" projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte, takımın idari menajeri Ramazan Taşkın, GKV'nin bu tür etkinliklerle farkındalık yarattığını belirtti.

Bugün GKV'li öğrencilerle engelli basketbol takımının aynı çatı altında aynı dili konuştuklarını kaydeden Taşkın, "Bizlere destek veren bütün öğrencileri ve GKV'li idarecileri yürekten kutluyorum" ifadesini kullandı.

Antrenör Muharrem Karakafa da toplumun bilinçlendirilmesi konusunda her türlü çalışmayı desteklediklerini belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının süper lige yükselmeye aday takımlar arasında yer aldığını vurgulayan Karakafa, bu konuda desteğe ihtiyaçları olduğunu bildirdi.

Takım Kaptanı İbrahim Gür ise maçlarda izleyici kitlesinin artması için destek istedi. 

Engellilere Empatiyi Arttırma Proje Grubu adına konuşan Elif Kazaz ve Edip Sevindi de sporun, yaşamlarında birçok engelle karşılaşan ve bu engellerin yarattığı stresle yaşayan engelli bireylere, yeni bir pencere açtığını ifade ettiler.

Konuşmaların ardından oyunculara ve teknik heyete madalya takıldı, okul bahçesinde ortak basketbol oynandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber