Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:33 Yorum: 0

Engelli Öğrencilerden, Engelsiz Performanslar

Engelliler Haftası dolayısıyla Küçükçekmece'de düzenlenen etkinlikte sahne alan engelli öğrencilerin seslendirdiği şarkılar ve oynadıkları tiyatro...

Engelli Öğrencilerden, Engelsiz Performanslar

Engelliler Haftası dolayısıyla Küçükçekmece'de düzenlenen etkinlikte sahne alan engelli öğrencilerin seslendirdiği şarkılar ve oynadıkları tiyatro oyunu izleyenlerden tam not aldı.

Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürlüğü ve Küçükçekmece Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nin işbirliği ile Engeliler Haftası kutlama programı düzenlendi.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen programa Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Tekbaş, Küçükçekmece Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kul ile birlikte çok sayıda aile engelli çocuklarıyla birlikte katıldı.

"HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından söz alan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, "Küçükçekmece Belediyesi olarak Engelliler Masası'nda tüm engelli vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Ayrıca engelli vatandaşlarımızın daha rahat edebilmesi için çalışmalar da yapıyoruz. Engelli meselesi sadece engellilerin ve ailelerinin meseleleri değil, bizler hepimiz birer engelli adayıyız ve bu konuda çok duyarlı davranmalıyız" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZA TÜM HİZMETLERİ SUNUYORUZ"

Küçükçekmece'de özel eğitime verilen önemden bahseden Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Tekbaş ise, "Türkiye'de artık belediyecilik anlayışı; sosyal hayatta, parklarda, okullarda ve birçok yerde engelli vatandaşlarımızı göz önüne alarak değerlendiriliyor. Hepimiz bu çocuklarımızın sahip olduğu engellere sosyal açıdan yardım olmak zorundayız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak son iki yılda 4 özel eğitim okulu açtık ve bir tane daha açacağız. İlçemizde özel eğitime muhtaç olan tüm çocuklarımıza tüm hizmetleri sunuyoruz" diye konuştu.

"BİZLER VE ÇOCUKLARIMIZ ÇOK HEYECANLI"

Küçükçekmece Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kul ise, "Bugün yeni okulumuzun ilk programını düzenliyoruz. Bu nedenle çocuklarımız ve bizler çok heyecanlıyız. Bu öğrencilerle ilk defa birlikteyiz ve onlar için ellerimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız. Bize desteklerinden dolayı Belediyemize, Kaymakamlığımıza ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencileri Korosu, "Ayva Çiçek Açmış, Beyoğlu'nda Gezersin, Telgrafın Tellerine" şarkılarını seslendirirken, pandomim gösterisi ve Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler tiyatro oyunu büyük alkış aldı. Ayrıca, kuaförlük uygulamaları ve ritim orkestrası sahne alırken, öğrencilerin hazırladıkları "Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Sergisi" sergilendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber