Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 18:08 Yorum: 0

Engelliler İçin Farkındalık Etkinliği

Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği ve Değişim Derneği olarak Görme, İşitme ve Bedensel Engelli bireyleri daha iyi anlamak için Morabin parkında...

Engelliler İçin Farkındalık Etkinliği

Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği ve Değişim Derneği olarak Görme, İşitme ve Bedensel Engelli bireyleri daha iyi anlamak için Morabin parkında farkındalık etkinliği düzenlendi.

Morabbin parkına gelen vatandaşlara, engellilerin sorunlarını daha yakından anlamaları için, çeşitli uygulamalar yapıldı. Tekerlekli sandalye, göz bandı gibi engellerle parkurda gezen vatandaşlar, engellilerin günlük hayattaki zorluklarını yakından anladı. Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği Başkanı Burçin Uzunca, "Toplumda kalıcı değerler oluşturarak ve empati seviyesini yükselterek yaşanan sorunların kendiliğinden düzeleceğine inanıyoruz. Ön yargısız ve ayrımcılık yapmadan toplumda engelli ve engelsiz her kesimin sosyal yaşama katılımlarının eşitlik çerçevesinde olması için düzenlediğimiz farkındalık etkinliklerine katılan Çanakkale halkımıza teşekkür ederiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber