Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 21 Ekim 2021 - 16:43 Yorum: 0

Erasmus programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından enstitü, fakülte ve yüksekokulların Erasmus+ bölüm koordinatörlerine yönelik...

Erasmus programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından enstitü, fakülte ve yüksekokulların Erasmus+ bölüm koordinatörlerine yönelik yeni Erasmus+ programı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Program kapsamında 2021-2027 dönemi yeni Erasmus+ programının üç temel önceliği olan Dijital Erasmus+, Yeşil Erasmus+ ve Kapsayıcı Erasmus+ konu başlıkları hakkında bilgiler verildi.

Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Bilal Görentaş, Erasmus+ programının daha etkin yürütülmesi için öğrencilerin katılımlarının arttırılması gerektiğini; öğrencilerin teşvik edilmesi noktasında bölüm koordinatörlerinin desteğine ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Öğretim Görevlisi Dr. Müslüm Eflatun, Erasmus+ ile ilgili süreçlerden bahsederek öğrenciler tarafından sıkça sorulan sorulara ve olası sorunlara ilişkin bilgiler paylaştı.

Öğretim görevlisi Ahmet Turanoğlu ise yeni Erasmus+ programında Kağıtsız Erasmus+ (Erasmus+ Without Paper) süreçleriyle ilgili bilgiler paylaşarak yeni döneme ilişkin yenilikler ve Dijital Erasmus+ konuları ile ilgili sunum yaptı. Toplantı soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Erasmus programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Erasmus programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber