Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Temmuz 2018 - 12:48 Yorum: 0

Erdek’te motosikletlere denetim

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri motosiklet geçişine yasaklı olan sahil bandı üzerinde uygulama yaptı.

Erdek’te motosikletlere denetim

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri motosiklet geçişine yasaklı olan sahil bandı üzerinde uygulama yaptı. Yasağa uymayan ve denetlemeye yakalanan sürücülere ekipler tarafından işlem yapıldı.

Erdek'te motosikletlerin çevreye rahatsızlık vermeleriyle ilgili yapılan yoğun şikayetler üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri motosiklet sürücülerine uygulama yaptı. Trafiğe kapalı olan sahil bandı üzerinde yasağa uymayan ve eksik evrakı bulunan sürücülere ekipler tarafından işlem yapıldı.

Yapılan denetlemede 40'a yakın motosiklet yakalanarak, sürücülerine cezai işlem uygulandı.

Yapılan denetimlerden memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar da uygulamaya destek verdi. Yetkililer trafiğe kapalı olan alanlarda motosikletlerin, vatandaşın can güvenliğinin tehlikeye attığını belirterek, denetimlerin aralıksız devam edeceğini söylediler.

Erdek’te motosikletlere denetim

Erdek’te motosikletlere denetim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber