Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

Ereğli Belediye Başkanı Uysal'dan mahalle ziyaretleri

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Dağlar, Bölücek, Hamzafakıhlı mahallelerinde incelemelerde bulundu.Vatandaşların ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Uysal,...

Ereğli Belediye Başkanı Uysal'dan mahalle ziyaretleri

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Dağlar, Bölücek, Hamzafakıhlı mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Vatandaşların ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan eksikliklerin tespit edildiğini belirtti.

Mahallelerde başta altyapı olmak üzere yaşanabilecek tüm olumsuzlukların ortadan kaldırmak için çaba gösterdiklerini vurgulayan Uysal, şöyle konuştu:

"Hem muhtarlarımızı hem de vatandaşlarımızın taleplerini, önerilerini dinliyoruz. Gördüğümüz ve bizlere iletilen eksikliklerin de kısa, orta ve uzun vadede çözümüne ilişkin daire müdürlerimiz ile bir değerlendirme yapıyoruz. Ereğli Belediyesi güçlü bir belediyedir, sorunların üstesinden rahatlıkla geleceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber