Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ağustos 2014 - 00:08 Yorum: 0

Erol Evgin, Bodrum'da konser verdi

MUĞLA (AA) - Türk pop müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Erol Evgin, Bodrum'da konser verdi.Bodrum Kalesi'nde sahne alan Evgin, "Söyle canım", "Acemi veda", "Gözbebeğim sen çok yaşa"...

Erol Evgin, Bodrum'da konser verdi

MUĞLA (AA) - Türk pop müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Erol Evgin, Bodrum'da konser verdi.

Bodrum Kalesi'nde sahne alan Evgin, "Söyle canım", "Acemi veda", "Gözbebeğim sen çok yaşa" gibi şarkılarını seslendirdi.

Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden Evgin, uzun bir aradan sonra Bodrum'da sahne aldığını söyledi. 

Bodrum Kalesi'nde 33 yıl önce "Hisseli Harikalar Kumpanyası" müzikalinde oynadığını hatırlatan Evgin,  "Oyuna Zeki Müren de katıldı. Kendisi onur konuğumuzdu. Allah rahmet eylesin. Çok büyük sanatkardı. 33 yıl sonra Bodrum Kalesi'nde sizlerle birlikte olmak benim için çok büyük bir onur" diye konuştu.

Konserinde Fenerbahçe Marşı'nı da seslendiren Evgin, bir Galatasaray taraftarı olduğunu kaydetti.

Seslendirdiği şarkılarının ardından hayranları tarafından uzun süre alkışlanan Erol Evgin, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber