Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:26 Yorum: 0

ERÜ’de Evlilik Okulu Seminerleri Sürüyor

Erciyes Üniversitesi Psikolojik Merkezi (ERREM) tarafından düzenlenen "Evlilik Okulu" seminerlerinin ikincisinde ERREM Müdürü Öğr.

ERÜ’de Evlilik Okulu Seminerleri Sürüyor

Erciyes Üniversitesi Psikolojik Merkezi (ERREM) tarafından düzenlenen "Evlilik Okulu" seminerlerinin ikincisinde ERREM Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Atak, "Evlilikte İletişim ve Sorun Çözme" yöntemlerini anlattı.

Sabancı Kültür Sitesinde gerçekleştirilen seminerde ERREM Müdürü Atak, evlilikte çiftler arası iletişimin çok önemli olduğunu belirtti ve çiftler arası iletişimsizliğin ciddi aile içi sorunlara yol açtığını kaydetti.

ERREM Müdürü Atak, "Aile içerisinde sürekli tartışma ve çözülemeyen çatışmaların var olması eşlerin stres seviyesini yükseltmekte. Bu durum eşlerde psikolojik sorunlara yol açmaktadır. Evlilik içinde çatışmalar genellikle hayal kırıklıkları, incinme ve küskünlükle sonuçlanmakta, daha sonra ise eşlerevlilikten aldıkları doyumu yitirmekteler. Bu durum eşlerin birbirlerine olan güvenlerini kaybetmelerine neden olmakta." dedi.

Evlilikte sorunların çözümünde çiftlerin olaylara'ben" yerine "biz" şeklinde bakmaları gerektiğine dikkat çeken Atak, bu durumda eşlerin birbirlerini daha iyi anlayacağını ve aralarındaki sorunları daha iyi çözebileceklerini söyledi.

ERÜ’de Evlilik Okulu Seminerleri Sürüyor

ERÜ’de Evlilik Okulu Seminerleri Sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber