Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Ağustos 2022 - 10:38 Yorum: 0

Erzurum’a hasta taşıyan araç şarampole yuvarlandı

Iğdır'da Erzurum'a günlük hasta götürüp getiren araç yol kenarında beklerken bir aracın arkadan çarpması ile şarampole yuvarlandı.

Erzurum’a hasta taşıyan araç şarampole yuvarlandı

Iğdır'da Erzurum'a günlük hasta götürüp getiren araç yol kenarında beklerken bir aracın arkadan çarpması ile şarampole yuvarlandı.

Edinilen bilgiye göre, tedavi için Iğdır'dan Erzurum'a giden vatandaşları günlük taşıyan İbrahim Onay yönetimindeki transit öğle saatlerinde seyir halinde iken arızalandı. Onay aracındaki hastaları başka bir servis ile Iğdır'a gönderdi. Onay, daha sonra yol kenarında çekici ve usta beklemeye başladı. Akşam saat 22.00 sıralarında İbrahim Onay arabasında iken başka bir araç Onay'ın arabasına arkadan çarptı. Çarpma etkisi ile Onay'ın aracı şarampole yuvarlandı. Onay kendi imkanları ile dışarı çıkarken ihbar üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada can kaybı yaşanmazken şarampole yuvarlanan araç vinç yardımı ile çıkartılarak çekici ile sanayiye götürüldü.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber