Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ekim 2016 - 23:18 Yorum: 0

Escriba: “2-2’nin adaletli bir sonuç olduğunu düşünüyorum”

Villarreal Teknik Direktörü Fran Escriba, "Penaltıyı atamadıktan hemen sonraki duran topta golün olması kendimize olan güveni yerine getirdi. Devamında...

Escriba: “2-2’nin adaletli bir sonuç olduğunu düşünüyorum”

Villarreal Teknik Direktörü Fran Escriba, "Penaltıyı atamadıktan hemen sonraki duran topta golün olması kendimize olan güveni yerine getirdi. Devamında 2-2'yi bulduk 3-2'yi de bulabilirdik. Takımımız iyi kapandı. Sonuca baktığınız zaman 2-2'nin adaletli bir sonuç olduğunu düşünüyorum" dedi.

Villarreal Teknik Direktörü Escriba, Osmanlıspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ev sahibi ekibin maçın ilk yarısında müthiş bir oyun oynadığını belirten Escriba, "İlk yarıda Osmanlıspor'un hakimiyeti vardı. Çok şaşırdım müthiş bir oyun ortaya koydular. Ben de beğendim oyunlarını çok akıllıydılar. Soyunma odasına girdiğimizde ben bunu oyuncularımla paylaştım, normal oyunumuzu oynadığımız zaman her şeyin düzelebileceğini söyledim. Futbolcularım da cevap verdi ikinci yarı bizim üstünlüğümüzle başladı diyebilirim. Penaltı ve kırmızı kartın olması da oyunun seyrini değiştirdi. Penaltıyı atamadıktan hemen sonraki duran topta golün olması kendimize olan güveni yerine getirdi. Devamında 2-2'yi bulduk 3-2'yi de bulabilirdik. Takımımız iyi kapandı. Sonuca baktığınız zaman 2-2'nin adaletli bir sonuç olduğunu düşünüyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber