Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 28 Kasım 2014 - 16:02 Yorum: 0

Esenlik Profesyonel, Dinamik ve Kurumsal Bir Şirket

Her yıl düzenli olarak yapılan şirket personeli eğitim çalışmalarımız devam ediyor.

Esenlik Profesyonel, Dinamik ve Kurumsal Bir Şirket

MALATYA - Her yıl düzenli olarak yapılan şirket personeli eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Şirketimiz, ‘Alanında uzman yetiştiren bir okul’ sloganından hareketle, bilgi çağında ve insan ömründe eğitim sürecinin bitmediği düşüncesiyle, bu çalışmaları yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor.

Eğitim çalışmaları konusunda açıklamalar yapan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; ‘Kurumsal şirket kültürümüzün yerleşmesi ve gelişmesi için, zamanımızın özelliği olan hızlı değişime adaptasyon sağlamak hatta öne geçmek için, kurum içi eğitim çalışmalarına büyük bir önem veriyoruz. Amacımız, dinamik bir çağda yenilenmenin ve dinamik piyasalarda önde ve öncü kalabilmenin yolunu açmak. Üretim teknolojilerinden iletişim teknolojilerine, pazar koşullarından pazarlama tekniklerine, yerelden küresele rekabet koşullarına varıncaya kadar her alanda baş döndüren bir değişim ve farklılaşım yaşanmakta. Bu değişimlere ayak uydurmak aynı zamanda, temel ilkemiz olan insan odaklı iş geliştirme ve müşteri memnuniyetinin de zorunlu kıldığı bir durum. Bu anlamda Esenlik olarak, bilgiye, bilginin öğretilmesi ve yayılmasına, onun vatandaşlarımızın hayat kalitelerine artılar katacak şekilde kullanılmasının sağlanmasına verdiğimiz önemle eğitim çalışmalarımızı düzenliyoruz’ ifadelerini kullandı.

Boyraz; ‘Esenlik bünyesinde oluşturulan bir eğitim takımı koordinasyonunda, dışarıdan davet edilen değişik üniversitelerden öğretim üyeleri ve alanında uzman eğitmenler desteğinde eğitim faaliyetleri periyodik ve sürekli olarak yapılıyor’ dedi.

Eğitime katılan personele eğitim sertifikalarını Genel Müdürümüz Hulusi Boyraz takdim etti. 

ETİKETLER: Esenlik , Hulusi Boyraz
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber