Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Nisan 2022 - 14:13 Yorum: 0

Esenyurtlular iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor

Esenyurt Belediyesi, birlik ve beraberlik ayı Ramazan'da vatandaşları iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor.

Esenyurtlular iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor

Esenyurt Belediyesi, birlik ve beraberlik ayı Ramazan'da vatandaşları iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. İstiklal Mahallesi'nde verilen iftar yemeğine katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "İyi ki Esenyurtluyuz, iyi ki bir aradayız" diyerek paylaşmanın önemini bir kez daha vurguladı.

Esenyurt Belediyesi, yüzlerce Esenyurtluyu aynı Ramazan sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Kalabalık iftar sofralarının yeniden kurulmaya başlandığı Esenyurt'ta yüzlerce vatandaş paylaşmanın önemini hissediyor. İstiklal Kapalı Pazarı'ndaki iftar buluşmasında, tasavvuf müziği dinletisi sonrası Ramazan bereketinin paylaşıldığı iftar sofrasına; Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Günerhan, Veysel Bal, Hayrettin Babahan ve yüzlerce vatandaş katıldı.

"Esenyurt Belediyesi her zaman yanınızdadır"

İftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kemal Deniz Bozkurt, "Birlik beraberliğimiz daim olsun, Ramazan ayının bereketi hepinizin üzerinde olsun. Allah hiç kimseye zor, sıkıntılı bir gün göstermesin ama Esenyurt Belediyesi her zaman sizin sıkıntılı gününüzde, zor gününüzde yanınızdadır, bunu da hiçbir zaman unutmayın. Hepinize sevgiler saygılar sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Esenyurtluyuz, iyi ki bir aradayız. Türkiye'de, İstanbul'da, Esenyurt'ta birlik beraberliğimiz daim olsun" şeklinde konuştu.

Esenyurt'ta ramazan coşkusu sürüyor

On Bir Ayın Sultanını etkinliklerle karşılayan Esenyurt Belediyesi, Eski Belediye Bahçesi'nde Ramazan iklimini yaşatmaya devam ediyor. Etkinliklerin sekizinci gününde, Orta Oyunu ve İllüzyon Gösterisi ile vatandaşlar keyifli anlar yaşadı. Eski Belediye Bahçesi'ndeki etkinlikler, bu akşam saat 21.00'de Masalcı Nine ve Kanto Gösterisi ile devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber