Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ekim 2014 - 12:58 Yorum: 0

Eskişehir'de bilişim teknolojileri öğretmenlerinden eylem

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir grup bilişim teknolojileri bölümü öğretmeni, kendi alanlarına ait imkanların genişletilmesini istediklerini açıklayarak eylem yaptı.İstiklal Mahallesi...

Eskişehir'de bilişim teknolojileri öğretmenlerinden eylem

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir grup bilişim teknolojileri bölümü öğretmeni, kendi alanlarına ait imkanların genişletilmesini istediklerini açıklayarak eylem yaptı.

İstiklal Mahallesi Adalar mevkisinde toplanan grup adına açıklama yapan bilişim teknolojileri bölümü öğretmeni Ahmet Oğuz, kendi alanlarına ilişkin tüm derslerin zorunlu olarak okutulması gerektiğini savundu. 

Bilişim teknolojileri alanına yeni derslerinde eklenmesi gerektiğini belirten Oğuz, şöyle konuştu:

"Web tasarımı, ileri programlama, grafik, animasyon gibi ilave seçimlik dersler konulmasını, bilişim teknolojileri öğretmenlerine uzmanlık tanınarak bu alana yalnız ve yalnız kendi alanımızdan öğretmenlerin atanmasını, bilişim teknolojileri dersinde 25 kişiden kalabalık olan sınıfların bölünmesini, alanımıza gerekli yatırımların yapılmasını istiyoruz."

Ayrıca Oğuz, öğretmenleri devamlı olarak bilişim teknolojileri konusunda eğitecek, yeni uygulamaları ve projeleri koordine edecek öğretmenlerden oluşan bir birimin kurulması gerektiğini ifade etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber