Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Eskişehir'de itfaiye personeline ilk yardım eğitimi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle itfaiye personeline verilen "Temel İlk Yardım Eğitimi"ni başarıyla tamamlayanlara sertifika verildi.Belediye'den...

Eskişehir'de itfaiye personeline ilk yardım eğitimi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle itfaiye personeline verilen "Temel İlk Yardım Eğitimi"ni başarıyla tamamlayanlara sertifika verildi.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda gerçekleştirilen törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, kurumlar arası işbirliklerinin önemine vurgulayarak, Büyükşehir Belediyesi ve eğitime katılan itfaiye personeline teşekkür etti.

İtfaiye Daire Başkanı Ergun Peker ise her türlü acil durum ve afet zamanlarında itfaiyenin vatandaşların yanında olduğunu belirterek "Acil durumlar, kazalar ve afet durumlarında ilk yardım eğitimi büyük önem arz ediyor. Bu sebeple itfaiye personelimizin temel ilk yardım eğitimi alması çok önemli. Bilgi ortak kılındığı sürece anlam ifade eder. Bilgi ve deneylerini bizimle paylaşan İl Sağlık Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber