Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Eskişehir'den kısa kısa

Harçlıklarıyla mama aldılar

Eskişehir'den kısa kısa

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam merkezi, Murat Atılgan İlköğretim Okulu 7'inci sınıf öğrencilerini ağırladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, öğrenciler ve öğretmenlerden oluşan 95 kişi Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nde bulunan geçici hayvan barınağını ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi edindiler.

Murat Atılgan İlköğretim Okulu öğrencilerinin harçlıklarından biriktirdikleri paralarla barınaktaki kedi ve köpekler için aldıkları mamaları yetkililere teslim ettiği kaydedildi.

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek ziyarete gelen öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti ve Doğal Yaşam Merkezi’ni ziyaret etmek isteyen okullara kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.

- Başkan Ataç, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ataç gerçekleşen nezaket ziyaretinde Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Kaymak ile görüştü.

Ataç, bölgedeki kurumlar ile işbirliği içerisinde hareket ettiklerini belirterek Jandarma Komutanlığı’nın bölgenin asayişi açısından önemli bir görev yaptığını belirtti.

Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Kaymak da nezaket ziyareti sebebi ile Başkan Ataç'a teşekkür ettiği kaydedildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber