Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Kültür 17 Ekim 2018 - 10:23 Yorum: 0

Eşme Mahalle Konağı, bitme aşamasına geldi

Kartepe Belediyesi, 700 yıllık tarih bulunan Eşme'ye yaptığı mahalle konağını bitirme noktasına getirdi.

Eşme Mahalle Konağı, bitme aşamasına geldi

Kartepe Belediyesi, 700 yıllık tarih bulunan Eşme'ye yaptığı mahalle konağını bitirme noktasına getirdi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının yapımına aralıksız devam ediliyor. Eşme Mahallesi'nde 700 yıllık tarihine uygun yapılan mahalle konağı görenleri hayran bırakıyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve beraberinde ki heyet Eşme Mahalle Konağı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Ziyareti sırasından konağın bölgeye yakışacağını ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Eşme Mahallesi 700 yıllık tarihi ile ilçemize ayrı bir değer katmaktadır. Hemşehrilerimize yıllarca belediye hizmet binası olarak hizmet veren bina tarihi, sosyal ve kültürel yapıya uygun olarak yeniden düzenlendi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması ile Eşme'ye ayrı bir değer katacak. Kartepemiz genelinde yapılan mahalle konaklarının hepsi bitme noktasında geldi. Mahalle konaklarımız hemşehrilerimizin ihtiyacı olan bütün hizmetleri verecek. Herşey Kartepemiz için diyerek çıktımız yolda yapılan yatırımlarla geleceğin Kartepesini inşa ediyoruz" dedi.

İki kattan oluşan mahalle konağının birinci katında KAR-MEK kursları için iki sınıf, dikiş-nakış kursları 36 metre kare olan iki sınıfta, Eşme Mahalle Muhtarlığı, 17 metre kare alanda mahalle sakinlerine hizmet verecek. İkinci katta ise 17 metre kare ve 25 metre kareden oluşan öğrenci derslikleri ve 45 metre kare eğitim salonu yapıldı. Konak içerisinde teknik oda, bay-bayan tuvalet, ibadethane ve engelliler yolu da bulunacak.

Eşme Mahalle Konağı, bitme aşamasına geldi

Eşme Mahalle Konağı, bitme aşamasına geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber