Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2016 - 22:43 Yorum: 0

ESOGÜ Hastane yönetimi hasta ve çalışanların bayramını kutladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimi Kurban Bayramı dolayısıyla, hastanede tedavi gören hasta ve...

ESOGÜ Hastane yönetimi hasta ve çalışanların bayramını kutladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimi Kurban Bayramı dolayısıyla, hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının kurban bayramını kutladı.

Ziyaret, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Nurdan Acar, Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin Gökalp, Müdür Mustafa Çelik ve Nihal Baysal'ın katılımıyla gerçekleşti.

Özel günde hastaneden şifa bekleyen hastaların morallerini yükseltmek ve yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla gerçekleşen ziyarette ayrıca büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarının da bayramı kutlandı.

Bayram çikolatası ikram edilerek bayram ziyareti sonlandırıldı. Hasta ve hasta yakınları ise bu bayram ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber