Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Kasım 2014 - 17:58 Yorum: 0

ESOGÜ'de teknoloji toplantısı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOM) ile Anadolu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ARİNKOM TTO) iş...

ESOGÜ'de teknoloji toplantısı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOM) ile Anadolu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ARİNKOM TTO) iş birliğiyle "Eskişehir TTO'ları Buluşma ve Tanıtım Toplantısı'' yapıldı.

ESOGÜ'den yapılan açıklamaya göre, Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda konuşan ETTOM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Çabuk, ESOGÜ ve Anadolu Üniversitesi'nin karşılıklı olarak birbirlerinin en önemli paydaşı olduğunu bildirdi.

Prof. Dr. Çabuk, iki üniversitenin teknoloji transfer ofisleri arasındaki işbirliğinin sanayiye yansımalarının görülmeye başlandığını ifade ederek, farklı dinamiklere sahip ofislerin varlığının önemli olduğunu kaydetti.

ARİNKOM TTO Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Ender Suvacı da gelişmiş bir ülke olmak için girişimcilik ve inovasyona bağlı bir ekonomi kurmak gerektiğini, bunun da bilgi temelli çalışmalarla ülkelerin kendi teknolojilerini üretmeleriyle mümkün olabileceğini anlattı.

Toplantı, yapılan sunumlarla sona erdi.

ETİKETLER: Eskişehir
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber