Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Et tebliği değişikliği uyarısı

 DÜZCE (AA) - Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, işletmeleri Resmi Gazete'de yayımlanan et tebliği değişikliği konusunda uyardı. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, "Türk...

Et tebliği değişikliği uyarısı

 DÜZCE (AA) - Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, işletmeleri Resmi Gazete'de yayımlanan et tebliği değişikliği konusunda uyardı. 

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, "Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğin 13 Mart 2015 tarihi itibariyle yürürlüğe girdiği anımsatılarak perakende ve gıda işletmelerin tebliğ değişikliğinde belirtilen hususlara uymaları istendi. 

Açıklamada, yapılan değişikliklere, perakende işletmelerin 1 Temmuz 2015, gıda işletmelerin de 1 Ocak 2016 tarihine kadar uyumlu hale gelmelerinin zorunlu olduğu kaydedildi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber