Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Kültür 22 Kasım 2016 - 12:53 Yorum: 0

Ev hanımıydılar, ressam oldular

Karabük'te hobi olarak resim yapmaya başlayan 5 ev hanımının eserleri büyük beğeni topluyor.

Ev hanımıydılar, ressam oldular

Karabük'te hobi olarak resim yapmaya başlayan 5 ev hanımının eserleri büyük beğeni topluyor. Kadınlar, yurt dışında resim sergisi açmayı hedefliyor.

Karabük'te 10 yıl önce hobi olarak resim yapmaya başlayan ev hanımları kendi imkanları ile yaptıkları yağlı boya resim çalışmalarıyla göz doldururken, birbirinden değişik 200'ün üzerinde tabloya imza attı. Karabük dışında İstanbul ve Ankara'da düzenlenen fuarlarda sergi açan Günsel İhtiyaroğlu, Ufuk Saral, Tülin İhtiyaroğlu Yılmaz, Tuba Saral ve Hacer İbrahimağaoğlu, yurt dışında sergi açmayı hedefliyor.

Kendi çabaları ile kurdukları atölyede Karadeniz türküleri eşliğinde çalışma yapan ev hanımlarından Günsel İhtiyaroğlu, aslen Trabzonlu olduklarını ve hobi olarak başladıkları resim sergisini Karadeniz türküleri eşliğinde yaptıklarını söyledi.

Kısa bir eğitim aldıklarını ancak kendilerini zamanla geliştirdiklerini anlatan İhtiyaroğlu, "Bir taraftan eğleniyoruz, bir taraftan insanlar zevk alsın istiyoruz. 10 yıldır kendi çaba ve imkanlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bir taraftan da masraflı bir iş olduğundan yaptığımız resimleri satmak istiyoruz. Engelliler yararına sergi açarak oradan gelen gelirle engelli iki kardeşimize tekerlekli sandalye aldık. Bu bizi oldukça mutlu etti. Maddi açıdan destek alırsak daha iyi yerlere ulaşmak istiyoruz. Yurt içinde zaman zaman sergi açıyoruz ama hedefimiz yurt dışında sergi açmak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber