Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Kültür 19 Ekim 2019 - 12:48 Yorum: 0

Eyyübiye doğal gaza kavuşuyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un girişimleriyle Eyyübiye doğal gaza kavuşuyor.

Eyyübiye doğal gaza kavuşuyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un girişimleriyle Eyyübiye doğal gaza kavuşuyor. 2020 ön abonelik işlemleri Hayati Harrani mahallesinde start aldı.

Vatandaşların doğalgaz talebine duyarsız kalmayan ve Eyyübiye'yi doğal gazla buluşturmak için kolları sıvayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un girişimleriyle ilk adım atıldı. Hayati Harrani mahallesi 2020 ön abonelik işlemleri, Mahalle Muhtarlığı önünde mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla yapıldı.

Proğramda konuşma yapan Kuş, "Yaklaşık 6 aydır Bir süreçte başkanlık yapıyorum. Bu süreci çok şükür dolu dolu yaşadık. Meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Eyyübiye'ye neler yapabiliriz gayreti içerisinde olduk ve Allaha çok şükür 6 ay zaman zarfı içerisinde birçok şeyi sığdırdık. Biz seçimlerde mahallelerimizi gezerken sizler ile istişare ederken, bizden en çok talep edilen konulardan biri de doğalgazdı. Karaköprü'de, Haliliye'de ve diğer ilçelerimizde doğal gaz var iken neden Eyyübiye'de yok diyordunuz. Biz de size o gün doğal gazı getirmenin sözünü vermiştik ve Allaha çok şükür 1 Nisan itibari ile ekip arkadaşlarımız ile Doğalgaz yetkilileri ile sıkı görüşmelerimiz oldu. Sağ olsunlar onlarda bizleri kırmadılar ve bugün İnşallah bugün abonelik işlemlerini yaparak doğal gaz için bir adım atmış olacağız. Tabi biz elimizden gelen gayreti sarf ettik, bu saatten sonra gayret göstermek muhtarlarımızın ve Eyyübiye'li halkımızındır. Abonelik sayısı %51 olması gerekiyor. İnşallah yüzde 90 ve yüzde 100" leri bulacağız. Buna eminim çünkü hakikaten Eyyübiye ilçemiz bir çok hizmetten mahrum kalmıştır ve hak ettiği hizmetler bir türlü ayağına gelmiyordu. Annelerimiz, bacılarımız kışın kömür ve odun ile uğraşıyorlardı. İnşallah biz annelerimizi ve ablalarımızı bu yükten kurtarmış olacağız ve 2020 itibari ile Eyyübiye doğal gaza kavuşmuş olacak Allah'ın izni ile" dedi.

Ön abonelik programında konuşan Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar da, yaptığı çalışmalardan dolayı Kuş'a teşekkür etti.

Eyyübiye doğal gaza kavuşuyor

Eyyübiye doğal gaza kavuşuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber