Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Nisan 2014 - 09:53 Yorum: 0

Ezine'de geleneksel köy hayırları başladı

ÇANAKKALE (AA) - Ezine ilçesinde her yıl düzenlenen geleneksel köy hayırları başladı.İlçede uzun yıllardır sürdürülen gelenek kapsamında Sarısöğüt, Arasanlı ve Taştepe köylerinde...

Ezine'de geleneksel köy hayırları başladı

ÇANAKKALE (AA) - Ezine ilçesinde her yıl düzenlenen geleneksel köy hayırları başladı.

İlçede uzun yıllardır sürdürülen gelenek kapsamında Sarısöğüt, Arasanlı ve Taştepe köylerinde binlerce kişi bir araya geldi.

Hayırlarda, köy camilerinde Kur'an-ı Kerim okundu, İlçe Müftüsü Ahmet Yaylalı ve din görevlileri tarafından vaazlar verildi.

Sarısöğüt Köyü Muhtarı Nahit Meriç, Arasanlı Köyü Muhtarı Şaban Şen ve Taştepe Köyü Muhtarı İsmet Sülç, hayır yemeklerine katılan konuklara ve hayırseverlere teşekkür etti.

Etkinliklere, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Bahri Uysal, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Fırat Akgün, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber