Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 23 Haziran 2016 - 13:48 Yorum: 0

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Üçüncü Mezunlarını Verdi

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi(FSMVÜ) 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Üçüncü Mezunlarını Verdi

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi(FSMVÜ) 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı. İftarında yapıldığı törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katıldı.

Haliç Kongre Merkezinde yapılan törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mütevelli Heyeti -Başkanı İsmail Gerçek, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Duman, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

"İŞ HAYATINIZDA ÜLKENİZE, MİLLETİNİZE OLAN SADAKATİNİZİ KAYBETMEYİN"

Mezun olan öğrencileri tebrik eden ve başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gençlerimizin bugünlere gelmesinde emeği olan anne babaları ve hocaları başta olmak üzere şahsım milletim adına teşekkür ediyorum. Bugün mezuniyet sevinçlerini paylaştığımız gençlerimiz 18 yılı bulan zorlu bir eğitim sürecini geride bıraktılar. Hangi yoldan giderseniz gidin bundan sonra yeni bir döneme giriyorsunuz. Öğrencilik sıfatının getirdiği koruma kalkanı artık üzerinizden kalkıyor. Ailenizin ve dostlarınızın desteği elbette hep yanınızda olmaya devam edecektir. Ama bundan sonra kendi ayaklarınız üzerinde durmaya kendi kararlarınızın sonuçlarıyla yüzleşmeye hazır olmanız gerekiyor. Benim sizlerden beklentim şudur iş hayatınızda ve akademik çalışmalarınızda ülkenize, milletinize ve ideallerinize olan sadakatinizi asla kaybetmemenizdir. Kalpsiz bir beden nasıl cesetten ibaretse değerlerinden ve köklerinden kopma pahasına elde edilen kariyerde aynı şekilde anlamsız, soğuk ve ruhsuzdur" dedi.

"MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YOLLARI AÇIK OLSUN"

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Gerçek, "2010 yılında kurulan üniversitemiz bugün 740 öğrencisini mezun ediyor. Üniversitemizin kuruluşunda üzerimizde ne kadar yük olduğunun farkındaydık. Sevgili öğrencilerimizi burada bulundukları süre içerisinde hem kendi meslekleriyle ilgili gerekli bilgilerle hem de onların insanlığın ortak değerlerini benimsemeleri konusunda gerekli gayreti sarf ettik. Kıymetli öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında mutlu, huzurlu, sağlıklı bir dönem diliyorum, yolları açık olsun" diye konuştu.

"YÖNETİM VE PERSONELİMİZLE VAKIF BİLİNCİYLE HAREKET ETTİK"

"2010 yılında dört bölümde 128 öğrenciyle başladığımız yolculuğumuz toplam 41 diploma programında 5150 öğrenciyle devam etmektedir" diyen Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Duman, "Biz yönetim ve personelimizle vakıf bilinciyle eğitim, öğretim sorumluluğuylagörevimizi yerine getirmek için çabalıyorken öğrencilerimizin büyük çoğunluğuda bu bilinçle hareket etmektedir. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinin 2010 yılındaki kuruluşu sıradan kuruluş gibi anlaşılmamalı. Değerli anne babalar çocuklarının geleceğini bizlere emanet etmiş olan insanlar. Çocuklarınız artık özelde ülkesini ve milletini genel de ise tüm insanlığın yararına hizmet üretmek için mesleki bilgilerle donanmış eğitimli kişiler olarak mezun oldular. Aldıkları eğitimle artık onlarda toplumda kendilerin ihtiyaç duyulan alanlarda ve mekânlarda yerlerini alacaklar. Sizlerin gururu ve umudu olmaya devam edecekler" açıklamalarında bulundu.

"HEDEFLERİM VARDI VE ONLARA ULAŞMAYA KARARLIYDIM"

"Bu kürsüde konuşuyor olmanın bana büyük bir mutluluk verdiğini belirtmek istiyorum" diyen FSMVÜ dönem birincisi Suna Erdem "Ben işçi bir baba, ev hanımı olan bir anne ve beş çocuktan oluşan kocaman bir ailenin ferdiyim. Van'dan İstanbul'a göç ettiğimizde ben beş yaşındaydım. Ortaokulda bir lise hayatım olup olmayacağı belli değilken bile hedeflerim vardı, ben de onlara ulaşmaya kararlıydım. Bugün burada mesleklerine ilk adımı atan bütün arkadaşlarım adına siz değerli anne babalarımıza, kardeşlerimize üniversite hayatımızın her aşamasında yanımızda olduğunuz, sınavlarda bize dualarınızla destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Üçüncü Mezunlarını Verdi

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Üçüncü Mezunlarını Verdi

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Üçüncü Mezunlarını Verdi

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Üçüncü Mezunlarını Verdi

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Üçüncü Mezunlarını Verdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber