Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Mayıs 2022 - 09:38 Yorum: 0

Fatih’te öfkeli baba oğlunu ve tartıştığı kişiyi dövdü

İstanbul Fatih'te oğlunun bir kişiyle tartıştığını gören öfkeli adam, ikisini birden sokak ortasında sırayla dövdü.

Fatih’te öfkeli baba oğlunu ve tartıştığı kişiyi dövdü

İstanbul Fatih'te oğlunun bir kişiyle tartıştığını gören öfkeli adam, ikisini birden sokak ortasında sırayla dövdü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Fatih Şehremini Büyük Saray Meydanı Caddesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, 2 genç arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Tartışmaya gençlerden birinin babası da dahil oldu. Öfkelenen baba, oğlunun tartıştığı kişiyi tokat ve yumruk darbeleriyle dövdü. Oğlu da babasının dövdüğü gence küfürler savurarak vurmaya başladı. Öfkeli adam kavgaya dahil olan oğlunu iterek olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Küfürler savuran genç gitmek istemeyince onu da döverek uzaklaştırdı. Çevredeki vatandaşlar yaşanan olayı cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber