Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 04 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Fatsa’da "Gülümseyen Gözler, Sıcak Kalpler" Kampanyası

ORDU (AA) - Fatsa Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan "Gülümseyen Gözler, Sıcak Kalpler" Kampanyası'yla ihtiyaç sahiplerine yardım toplanılacağı bildirildi.Fatsa Gençlik...

Fatsa’da 'Gülümseyen Gözler, Sıcak Kalpler' Kampanyası

ORDU (AA) - Fatsa Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan "Gülümseyen Gözler, Sıcak Kalpler" Kampanyası'yla ihtiyaç sahiplerine yardım toplanılacağı bildirildi.

Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin, toplanacak elbise, kitap ve oyuncakların ihtiyaç sahibi öğrencilere ve çocuklara ulaştırılacağını, yardımcı olmak isteyenleri kendileriyle irtibata geçmelerini istedi.

Projeye, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ile kamu ve sivil toplum kuruluşlarının da destek vereceğini söyleyen Şahin, "Sayın Kaymakamımız Mehmet Yapıcı himayesinde Gülen Gözler, Sıcak Kalpler yardım kampanyasını başlatmış bulunmaktayız. Amaç kullanılabilecek durumdaki elbiselerin, evlerde iş yerlerinde okunmuş olan kitapların ve her evde zamanın da çocuklar tarafından oynanmış raflara süs olarak yerleştirilmiş oyuncakların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına aracılık yapmak istiyoruz. Yardımları 3 kategoride toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi.

Kampanyaya destek verilmesini isteyen Şahin, şöyle konuştu:

“Kurumlar, STK’lar ve halkımızın bu kampanyaya destek olacağına inanıyoruz. Yaşadığımız dönemde kimi zaman eskiyen malzemeleri verecek yer bulamıyoruz. Bizler bu kampanyayla 3 kategoride malzemeleri toplayıp işe yarayabilecekleri paketleyerek uygun yerlere göndermek üzere insanları mutlu etmek niyetindeyiz. Yardımların Gençlik Merkezi Müdürlüğüne ulaştırılmasını ya da bizlerle bu konuda iletişime geçilmesini bekliyoruz. Şimdiden bu konuda verilecek desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber