Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Ekim 2016 - 15:24 Yorum: 0

Fenerbahçe, dejavu yaşamak istemiyor

Fenebahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda deplasmanda oynayacağı Manchester United maçını Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek.

Fenerbahçe, dejavu yaşamak istemiyor

Fenebahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda deplasmanda oynayacağı Manchester United maçını Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Fransız hakem daha önce Fenerbahçe'nin kendi evinde Molde'ye 3-1 yenildiği maçı yönetmişti.

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda deplasmanda İngiliz temsilcisi Manchester United ile perşembe akşamı karşılaşacak. Karşılaşmayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Fransız hakem, Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonunda kendi evinde oynadığı Molde maçını yönetmişti. Sarı-lacivertliler o karşılaşmada sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılmıştı. Fransız hakem maç sırasında 3 kez sarı ve 1 kez de kırmızı kartına başvurmuştu.

Sarı-lacivertliler, Fransız hakem Benoit Bastien'in yöneteceği maçı kazanarak dejavu yaşamak istemiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber