Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Şubat 2017 - 12:43 Yorum: 0

FETÖ davalarında başsavcılar kürsüde

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe teşebbüsüne yönelik açılan davalarda Ankara, İzmir ve Muğla Cumhuriyet Başsavcıları iddia makamı...

FETÖ davalarında başsavcılar kürsüde

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe teşebbüsüne yönelik açılan davalarda Ankara, İzmir ve Muğla Cumhuriyet Başsavcıları iddia makamı olarak kürsülerde yer alıyor.

FETÖ'nün darbe teşebbüsü sırasında Marmaris'te kaldığı otelde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin dava, Muğla'da 20 Şubat Pazartesi günü başladı. Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmekte olan davada Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz duruşma salonunda yer aldı.

21 Şubat Salı günü Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesinde başlayan darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halis Demir'in şehit edilmesiyle ilgili davada da Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman iddia makamı olarak duruşma salonunda bulunuyor.

FETÖ/PDY'nin darbe girişiminin en önemli yerlerinden biri olan ve "lojistik üs" olarak kullanıldığı belirtilen İzmir'de de Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başlanan davada yargılamalara iddia makamı olarak katılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber