Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 31 Ağustos 2016 - 12:03 Yorum: 0

FETÖ iddiasıyla 3 iş adamı gözaltına alındı

Manisa'nın Kula ilçesinde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan Fetullahçı terör örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 3 iş adamı gözaltına...

FETÖ iddiasıyla 3 iş adamı gözaltına alındı

Manisa'nın Kula ilçesinde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan Fetullahçı terör örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 3 iş adamı gözaltına alındı.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan soruşturmalar ve gözaltılar Manisa'nın Kula ilçesinde de devam ediyor. Kula'da devam eden soruşturma kapsamında gözaltına alınan M.K., R.G. ve M.K. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kula İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan 3 iş adamının emniyetteki sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber