Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 15:58 Yorum: 0

FETÖ’cüler haberlerden rahatsız oldu şikayetle sayfa kapattırdı

İzmir'de ulusal yayın bir internet sitesinin Facebook sayfası, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili yoğun haber yapılmasının ardından iddialara...

FETÖ’cüler haberlerden rahatsız oldu şikayetle sayfa kapattırdı

İzmir'de ulusal yayın bir internet sitesinin Facebook sayfası, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili yoğun haber yapılmasının ardından iddialara göre örgüt üyelerinin yoğun şikayetleriyle kapatıldı.

Birkaç öğrencinin yıllar önce kendi harçlıklarını biriktirerek kurdukları İzmir merkezli yayın yapan ulusalpost.com adlı internet sitesi, 15 Temmuz darbe girişimin ardından Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili haberlere ağırlık verdi. Örgütün gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için her gün yeni yeni haberler yapan site yetkilileri, bu haberleri de 534 bini aşan Facebook hesabıyla paylaştı. Haberlerin ardından sitenin sosyal medya hesabı, yoğun saldırı aldı.

FETÖ'cüler organize oldu iddiası

Sitenin sosyal medya hesapları, iddiaya göre haberden rahatsız olan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin organize olmasıyla şikayet edildi. Ardı ardına gelen şikayetlerle Facebook yönetimi de sayfayı spam olarak algılayarak kapattı. Sitenin kurucusu Sadık Şimşek, Facebook'a defalarca mail attığı ve girişimde bulunduğu halde bir sonuca ulaşamadı. Şimşek, FETÖ'cülerin organize olduğunu ve sayfayı şikayet ettiklerini ifade ederek, "Daha öncede bu şekilde de şikayetler aldık. Facebook sayfamızı kapattı ve yeniden açtı. Karşı tarafla ilgili kendimize muhatap dahi bulamıyoruz. Sayfamızın derhal açılmasını istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber