Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Eylül 2016 - 11:18 Yorum: 0

FETÖ’nün emniyet abileri gözaltına alındı

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında emniyet abileri olduğu iddia edilen 1 doktor ve 2 öğretmen gözaltına...

FETÖ’nün emniyet abileri gözaltına alındı

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında emniyet abileri olduğu iddia edilen 1 doktor ve 2 öğretmen gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan örgüt mensubu polislere abilik yaptıkları ve 17-25 Aralık sonrası FETÖ ile bağlantılarını sürdürdükleri iddia edilen Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli doktor S.K. ile öğretmenler İ.P. ve O.B.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 kişi sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber